Melody Thornton, ex. Pussycat Dolls, vine in Romania pentru prima oara vara aceasta la We Love Music Festival

Românii se vor bucura să o audă live pe fosta membră a grupului The Pussycat Dolls, Melody Thornton, care vine pentru prima oară în România cu un concert solo, în luna august, la We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea. Melody a atins faima mondială alături de grup prin hituri de neuitat, precum „Don’t Cha”, „Buttons” sau „Stickwitu”, cea din urmă piesă fiind nominalizată și la Premiile Grammy. Din 2010, artista s-a concentrat pe cariera solo și a lansat primul single în 2011, intitulat Sweet Vendetta. Fanii români o vor putea asculta live în curând, la We Love Music Festival – artista va urca pe scena festivalului pe data de 21 august.

Iată ce mesaj le-a transmis fanilor din România:

`Salutare tuturor oamenilor frumoși ai României. Ne vedem curând la We Love Music Festival. Vă iubesc!!!’ a spus Melody Thornton.

Prima ediție a We Love Music Festival aduce pe scena din Râmnicu Vâlcea peste 30 de artiști de top români și internaționali. Pe lângă Melody Thornton, pe scena festivalului vor urca alte nume mari precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana,…

Citeste continuarea Aici

You might also like