Mihai Morar anunță lansarea ZUnivers, prima rețea adevărată de conținut de podcasturi din România.

ZUnivers le propune ascultătorilor primele 7 producții distincte. 7 podcasturi cu identitate proprie, dar un numitor comun: cel al comunității de interese care formează marea familie ZU. Pe lângă binecunoscutul deja, „Fain & Simplu”, de astăzi pe contul de Youtube ZUnivers iubitorii de informație de calitate se vor bucura să descopere:

„Urban Flex” cu Otrava. Vloggerul propune un podcast de cultură urbană, cu informații de calitate despre cele mai interesante locuri din oraș, restaurante, pub-uri, piese de teatru, filme, muzică, artă.

„Reset” cu Răzvan Popescu, este un podcast talk-show în care sunt dezbătute cele mai discutate și controversate subiecte ale momentului, alături de specialiști în domeniu.

„Me, myself and my work” este realizat de Andra Pintican. Acesta este un podcast despre viața profesională în care „învățăm să lucrăm cu sens și să avem obiceiuri sănătoase la locul de muncă”, dezvăluie Andra Pintican.

„DilEmma”, cu Emma de la ZU, este un podcast pentru suflet în care „descoperim cum să ne gestionăm emoțiile, cum să facem pace cu psihicul nostru, dar și cum să avem relații sănătoase cu cei…

Citeste continuarea Aici

You might also like