Nicole Cherry este noul artist care a semnat cu Global Records!

Anul 2022 o găsește pe Nicole Cherry la masa cu Global Records pentru o nouă etapă din cariera artistei. Nicole și casa de discuri au devenit parteneri și deja s-au apucat de treabă.

„Sunt super fericită de toate schimbările pe care mi le aduce 2022. Acum sunt în familia Global Records și abia aștept să lansăm toată muzica pe care o pregătim” a declarat artista Nicole Cherry.

nicole cherry

„Nicole este una dintre cele mai talentate artiste din România! Ne-a vrăjit pe toți încă de la prima piesă <<Memories>>, pe care nu o va uita nimeni, după cum spune și titlul. Acum suntem parteneri, iar drive-ul pentru muncă pe care ni-l arată deja este unul dintre cele mai atractive calități pe care un artist le poate avea. Anul ăsta e Cherry!”, a declarat Ștefan Lucian, fondator Global Records.

Este de așteptat ca în viitorul foarte apropiat să auzim o nouă piesă semnată Nicole Cherry. Între timp, artista a fost la o ședință foto să ne demonstreze cât de bine se menține după sarcină.

Ședință foto a fost condusă de Ștefan Dani, ajutat de Ana Cucută (Make-up artist), George Cozma (Hair) și Lucy Faur (Styling).

Articolul Nicole…

Citeste continuarea Aici

You might also like