Nicole Cherry revine cu un nou single sensibil – “Ce vrea o femeie”

După ce a făcut furori cu cel mai recent single – „Florile Tale” – Nicole Cherry își continuă procesul de maturizare muzicală cu cel mai nou single – „Ce Vrea o Femeie”.

Piesa marchează o nouă etapă în cariera sa artistică, o maturizare de la fetița cu codițe împletite ce vorbea despre vară și rochițe, la femeia matură pentru care tot ce contează este timpul petrecut alături de persoanele dragi. Versurile piesei sunt, de fapt, un reminder pentru toți vis-a-vis de cât de importante sunt momente și trăirile alături de persoana dragă, amintind că lucrurile materiale nu pot fi considerate un înlocuitor pentru afecțiune într-o relație.

„Sunt foarte bucuroasă pentru tot parcursul pe care l-am avut de la Memories și până în prezent. Evoluția mea profesională a fost, de fapt, evoluția de la copil la femeia împlinită și fericită din prezent. <<Ce vrea o femeie>> reprezintă un statement și un reminder asupra faptului că, oricât de mult ai vrea să substitui prezența și implicarea într-o relație cu lucruri materiale, acestea nu vor putea niciodată să umple golul provocat de absența partenerului.” ne spune Nicole.

Piesa…

Citeste continuarea Aici

You might also like