Paul Surugiu – Fuego – lansare de carte – „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”

După o carieră de mai bine de 30 de ani, chiar de ziua lui, pe 23 august, Paul Surugiu – FUEGO, se lansează în lumea autorilor români, la editura Bookzone, cu o autobiografie sensibilă și extrem de sinceră: „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”.

Paul Surugiu, cunoscut după numele de scenă, Fuego, lansează cartea „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”.

După o carieră de peste 30 de ani, Fuego, un artist care a cucerit inimile a sute de mii de români cu melodiile sale încărcate cu energie și mesaje calde, și-a dorit ca de ziua lui, pe data de 23 august, să lanseze o carte, dar nu pentru a obține o altă titulatură artistică, recunoscând că nu este scriitor, ci pentru a le oferi oamenilor care l-au susținut și apreciat de-a lungul carierei, un dar de preț: povestea nespusă a vieții lui.

„Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” nu este o simplă carte, ci o autobiografie plină de emoție și scrisă cu vulnerabilitate, Fuego arătându-se așa cum nu a mai fost văzut vreodată. Deși cântecele sale îi reflectă spiritul luminos, această carte este bucățică ruptă din sufletului lui, cititorul simțindu-i trăirile vii,…

Citeste continuarea Aici

You might also like