Peste 23,5 tone de deşeuri colectate separat pe Litoral, în campania „Azi pentru Mâine pe Plajă”

În cadrul celei de-a doua ediţii a proiectului desfăşurat pe Litoral, „Azi pentru Mâine pe Plajă”, peste 23,5 tone de deşeuri au fost colectate separat la o iniţiativă sprijinită de 60 de parteneri HoReCa.

În aceste acţiuni de ecologizare a plajelor care s-au încheiat sâmbătă, 3 octombrie,  o acţiune de curăţare a plajei, în Constanţa şi Neptun, derulată cu sprijinul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, la care au participat voluntari Coca-Cola, CSR Nest şi ai ONG-urilor partenere ale proiectului, Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa şi Comitetul Naţional Român pentru Drepturile Copilului, Filiala Constanţa.

În actiunea de anul acesta, potrivit unui comunicat al iniţiatorilor campaniei, rezultatele proiectului susţinut de Fundaţia Coca-Cola şi implementat de Asociaţia CSR Nest le depăşesc pe cele de anul trecut, atât prin cantitatea de deşeuri colectată (mai mult decât triplu faţă de 2019), cât şi prin numărul de parteneri HoReCa atraşi în proiect (aproape dublu).

În contextul teritorial, anul acesta, proiectul a acoperit 17 kilometri de plajă (aproape 50% din litoralul românesc) şi a implicat…

Citeste continuarea Aici

You might also like