Raluka – confesiune prin EDEN

O calatorie in sufletul Ralukai. La asta invita în cea mai noua piesa a ei, Eden. Artista mărturisește ca aceasta este una dintre cele mai sincere și personale piese în care s-a regăsit.

Cel mai nou single lansat vine însoțit de un videoclip, al cărui scenariu a fost făcut chiar de Raluka, inspirat din trăirile și stările pe care aceasta le-a trăit în urma unor evenimente personale. In urma unei despărțiri, a unei decepții, cu toții trecem prin diferite stări. În videoclipul piesei Eden, Raluka a interpretat emoțiile și momentele prin care am trecut cu toții la un moment dat, stările care ne-au încercat și prin care am trecut atingând Edenul.

„Fiecare dintre noi a trebuit sa facem fata perioadei de dupa incheierea unei relatii… care ne provoaca la o introspectie si inclusiv la luarea unei decizii. Trecut sau viitor! Aceasta perioada este marcata de mai multe stari care uneori se amesteca intre ele, se suprapun te consuma si te amagesc. Am incercat sa comprim si sa exprim artistic trairile acestei perioade. Sunt curioasa, cati dintre voi ati trecut prin aceste stari?”, spune Raluka.

Raluka a exprimat stările prin care toți trecem în urma unei…

Citeste continuarea Aici

You might also like