Rammstein a lansat videoclip si single-ul “Zeit”

Cel de-al optulea album al muzicienilor din Berlin urmează albumul fără titlu, care a ajuns în 14 topuri internaționale în 2019. Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) și Christoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrând la cele unsprezece piese de pe noul album. Aceștia au fost din nou asistați de producătorul berlinez, Olsen Involtini.

Stream: https://umusic.lnk.to/ZeitPR

„Zeit” a fost înregistrat in studiourile La Fabrique din St. Rémy de Provence, Franța. Bryan Adams a realizat coperta noului album, fotografiind trupa pe treptele Trudelturm din Berlin Adlershof, un monument impunător al cercetării aeriene în Parcul Aerodinamic al orașului.
Spectaculosul videoclip a fost regizat de actorul și muzicianul Robert Gwisdek, colaborând cu trupa pentru prima dată. Cântecul tratează efemeritatea, mortalitatea noastră și fericirea prețioasă, trecătoare, a momentului perfect.

 

După o epopee ca aceasta, ai nevoie de un moment de odihnă, iar Rammstein ni-l oferă. Fanii pot aștepta cu nerăbdare un total de trei versiuni pentru „Zeit”. Pentru a doua variantă, trupa…

Citeste continuarea Aici

You might also like