Roxen prelungește vara cu un nou single – Fool

Roxen revine cu single-ul „Fool”, o piesă puternică și plină de energie care se va auzi în playlist-urile celor aproape 1 milion de fani de pe Spotify. Artista își păstrează atitudinea sinceră caracteristică muzicii sale, unul din motivele pentru care e iubită atât de publicul din România, cât și de cel din afara țării. Piesa este încărcată de versuri sensibile în care te vei regăsi cu siguranță dacă ai trecut măcar o dată printr-o despărțire.

„Am vrut să transmitem sentimentul pe care toți îl avem la sfârșitul unei relații când simțim că am oferit totul celeilalte persoane și nu am primit decât suferință la schimb. Mi-ar plăcea ca <<Fool>> să fie piesa pe care să o ascultați pentru a vă reaminti că nu trebuie să vă mulțumiți cu minimul necesar și că mereu trebuie să vă puneți pe voi pe primul loc. Voi sunteți cei mai importanți!”, a declarat Roxen.

„Fool” a fost scrisă și produsă de talentata echipă formată din Katharina Emendörfer și Joonas Parkkonen, ce au surprins exact viziunea lui Roxen asupra piesei.

Roxen este unul dintre artiștii tineri ce au reușit să-și facă simțită prezența atât…

Citeste continuarea Aici

You might also like