Roxen revine cu noul single – NONO BAD

Roxen, una dintre artistele ce a reușit să spargă granițele muzicale din România cu piese precum „UFO” sau „Money Money”, revine cu noul single „NONO BAD”. Mesajul piesei ridică un semnal de alarmă împotriva inegalității sociale și îndeamnă la dreptate pentru toți cei ce sunt defavorizați.

„Întotdeauna mi-am dorit să scriu și să cânt despre oameni și despre ceea ce simt că este cu adevărat important. Faptul că societatea ne îndeamnă să ne comportăm într-un anume fel cu alți oameni doar pentru că așa trebuie sau pentru că statul social este unul diferit este o nedreptate pe care eu, personal, refuz să o aplic. Fiecare dintre noi are dreptul la a fi respectat pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce ceilalți vor să creadă. Iar <<NONO BAD>> este despre cu și despre oameni.”Piesa a fost scrisă și compusă de către EMAA, Achi și Costel Dominteanu, producția finală purtând amprenta lui Costel Dominteanu.

Roxen este unul dintre artiștii tineri ce au reușit să-și facă simțită prezența în online prin firea sa carismatică, cât și pe radio datorită timbrului ei ușor recognoscibil. Piese precum „Ce-ți cântă…

Citeste continuarea Aici

You might also like