S-a lansat Artezania.ro, un nou jucător în piaţa de aranjamente florale

Antreprenorul constănţean Cătălin Neacşu a lansat în iunie 2021 site-ul de aranjamente florale Artezania.ro, urmat de inaugurarea unei florării fizice în Mangalia, oraşul natal, în urma unei investiţii de 15.000 euro care a presupus achiziţia de materiale prime, produse publicitare, mobilier, site.

Astfel, prima florărie specializată în decorațiuni din reţeaua Artezania îşi are locaţia în Mangalia, Str. Matei Basarab 33, într-o locaţie de 16 mp şi deserveşte clienţilor, femei şi bărbaţi, în căutare de aranjamente florale din flori criogenate sau din săpun.

În plus, valoarea medie a bonului pentru un produs floral este de 100 lei, iar traficul în florărie este de peste 100 persoane pe lună.

„Am pornit acest prim proiect antreprenorial din pasiune pentru flori şi decoraţiuni, încurajată de familie, dar şi din pură curiozitate, pentru a experimenta un alt tip de activitate care să îmi permită să petrec mai mult timp cu cei dragi dar şi să creez propriile produse, ce reprezintă cadourile ideale pentru persoana iubită”, precizează Alina Neacşu, co-fondator Artezania.

Artezania are de la aranjamente realizate manual din flori…

Citeste continuarea Aici

You might also like