S-a lansat noul single de la ABBA – „Just a Notion”

Vineri, 22 octombrie – Venind în urma uneia dintre cele mai mari și anticipate reîntoarceri din istorie luna trecută, ABBA lansează noul lor single „Just A Notion”, disponibil acum.
„Just A Notion” este al treilea single extras de pe noul album ABBA, „Voyage”, care va fi lansat vineri, 5 noiembrie via Universal Music Group. Albumul, înregistrat în studioul lui Benny din Stockholm, Riksmixningsverket, include single-urile lansate anterior „I Still Have Faith In You” și „Don’t Shut Me Down”.

Despre „Just A Notion”, Björn Ulvaeus spune: “Wikipedia spune că piesa a fost înregistrată în Septembrie 1978, ceea ce pare corect. Acest lucru o plasează între ABBA the Album și Voulez-Vous, și ar fi fost inclusă în ultimul menționat dacă nu am fi decis să nu o includem. De ce am decis asta? În retrospectivă, n-am nici cea mai mica idee. Este o piesă bună cu voci excepționale. Știu că am cântat-o pentru un editor în Franța și câteva persoane de încredere și din ce îmi aduc aminte le-a plăcut foarte mult. Așa că este un mister și va rămâne un mister.”

“Acum Benny a înregistrat o nouă linie melodică la care am…

Citeste continuarea Aici

You might also like