Se pregateste o noua colaborare speciala muzicala intre Ovidiu Lipan Tandarica si Viorel Bogateanu?

In ultima perioada fanii muzicii, melomanii in special, se bucura de colabrari muzicale dintre artisti de diferite genuri. Iata ca se pune la punct un nou proiect muzical de data aceasta intre Ovidiu Lipan Tandarica si Viorel Bogateanu si taraful lui.
Iubitorii de muzica abia asteapta sa asculte ce va urma, insa mai dureaza putin pina se vor termina inregistrarile intre cei doi artisti si taraful acestuia. Astfel ca muzicianul Ovidiu Lipan Tandarica va colabora cu taraful lui Viorel Bogateanu, care canta mai multe piese de petrecere si nu numai. Pentru ca intre timp solistul de muzica de petrecere a mai lansat cateva colabrari. Iar cea mai noua piesa se numeste „Vrabia malai viseaza, care are un videoclip plin de invataminte, poveti, cu un scenariu de poveste.

dr alban si viorel bogateanu

In plus, zilele trecute, invitat la ziua impresarului Radu Groza, Viorel Bogateanu s-a reantalnit atat cu Ovidiu Lipan Tandarica dar si cu Dr. Alban, celebrul solist care a facut instorie cu piesele sale. Astfel ca Viorel Bogateanu a cantat melodia „Constantine”   si a cantat cu solistul intenational si exista si un video pe pagina de facebook de la bravonet .

 

The post Se pregateste o noua…

Citeste continuarea Aici

You might also like