Sean Paul face echipa cu Pia Mia pentru piesa “How We Do It”

Piesa este un imn internațional. Energia se simte prin ritmurile de dancehall, R&B elegant și pop. Elementul vizual însoțitor, regizat de Briana Gonzales, traduce perfect această vibrație pe ecran, în timp ce chimia lor este uimitoare.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/HowWeDoItPR

Între timp, single-ul „Dynamite”, feat. Sia, a acumulat peste 26,8 milioane de streamuri Spotify și 6 milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclip. „Dynamite” a marcat o colaborare foarte așteptată între artiștii care influențează genurile de la hitul lor „Cheap Thrills”, produs tot de Greg Kurstin, care a generat peste 1,6 miliarde de vizualizări pe YouTube de la lansarea sa în 2016.

Sean a primit recent o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album reggae, pentru al șaptelea album al său de studio “Live N Livin”, care a fost lansat la începutul acestui an. Albumul este o celebrare a moștenirii sale jamaicane și a rădăcinilor dancehall în care Sean schimbă microfonul cu Buju Banton și Damian Marley. Dancehall-ul poate fi stereotipat ca un spațiu competitiv, macho, dar “Live N Livin” și-a propus să sublinieze ceea ce este posibil atunci…

Citeste continuarea Aici

You might also like