Secretul bine păstrat al Sofiei Vicoveanca.

De curând, s-a aflat cel mai mare secret al Sofiei Vicoveanca. Îndrăgita interpretă de muzică populară a ajuns la onorabila vârstă de 80 de ani. În plus, mulți o urmăresc iar și mai mulți se întreabă ce face și cum procedează de se menține într-o formă fizică atât de bună. Acum s-a aflat tot, în direct, la TV.

Astfel, Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai longevive cântăreţe de la noi. La cei 80 de ani, ea este foarte atentă la sănătate. Ce nu face niciodată pentru a reuși să se mențină în formă a spus chiar ea. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV Sofia Vicoveanca a dezvăluit telespectatorilor cum se menține sănătoasă la 80 de ani.

Mai mult, trebuie subliniat că interpreta de muzică populară nu are medic de familie. Aceasta a renunțat la câteva obiceiuri nesănătoase pentru a își păstra sănătatea. Ea are alți medici care au grijă de ea atunci când are nevoie. Cântăreaţa a recunoscut că s-a vaccinat anti-COVID-19.

În plus, Sofia Vicoveanca a mărturisit că nu a băut cafea niciodată, pentru că are tensiunea oscilantă. Totodată, interpreta de muzică populară a spus că nu fumează…

Citeste continuarea Aici

You might also like