Selly, de la Vlogger de succes la gunoier!

Creșterea din ce în ce mai mare a realizatorilor de conținut digital, în special celui de tip vlog, a atras de-a lungul timpului mai multe critici, cea mai des invocată fiind aceea că vlogging-ul nu este o meserie serioasă. Oare chiar așa să fie? Ar reuși influencerii să se angajeze? Răspunsul se află în episoade: hai La Muncă!

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România a acceptat o nouă „provocare”, aceea de a demonstra că vloggerii pot avea meserii normale dacă, la un moment dat, vlogging-ul ar dispărea. Gunoier, alpinist utilitar sau lucrător comercial sunt doar câteva dintre job-urile pe care Selly le-a încercat și documentat în cadrul noului său proiect, La Muncă, care va fi lansat vinerea aceasta.

„Mă bucur enorm că reușim să lansăm acest proiect și, pe lângă volumul incredibil de mare de muncă depus de toate echipa de producție cărora le mulțumesc pe această cale, cel mai fericit sunt că răspundem la întrebarea cel mai des adresată influencerilor, pe lângă cea despre bani: Ce ați face dacă mâine nu ar mai fi internetul? Am încercat să vedem dacă influencerii pot avea și job-uri normale, care…

Citeste continuarea Aici

You might also like