Smiley lansează piesa verii, în premieră, la megaconcertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă, pe lângă un proiect grafic unic, ecrane uriașe și o premieră tehnologică în concertistica din România

Vara începe cu Smiley pe scena Sălii Polivalente, pe 31 mai, la cel mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani la care sunt așteptate peste 4000 de persoane dornice de show total și de #Liberlaemoții!

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru cei aflați în Sala Polivalentă, un moment „scump foc”, venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță. „Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E „scumpă foc”, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastrăJ.”, dezvăluie Smiley despre megaconcertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor, îi va dărui cele mai intense trăiri și cea mai sinceră exteriorizare a emoțiilor de tot felul pe care le-a adus în viața lui perioada restricțiilor.

smiley 31 mai

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care…

Citeste continuarea Aici

You might also like