Sofia Carson a lansat single-ul “LOUD”

Sofia Carson a lansat single-ul “LOUD”. Piesa urmareste calatoria unei voci candva reduse la tacere, care se elibereaza. Carson a lucrat cu compozitorii Alida Garpestad Peck si Paris Carney. Piesa “LOUD” trimite ascultatorul intr-o lume pop si R&B, in timp ce vocea puternica a artistei captiveaza prin profunzime.
“Din adancul inimii mele, acest cantec este dedicat pentru voi. Femeile din lume si toate vocile puternice ale schimbarii. Pentru ca am fost cu totii: Facuti sa fim puternici.”, a spus Sofia Carson despre noul single.
Prin metafora unui fluture care iese din coconul ei, videoclipul, regizat de Uri, spune povestea unei voci reduse la tacere, raspandindu-si aripile, luand zborul si ajungand sa fie liber. Mai puternic ca niciodata.
Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/SFLOUDPR
Sofia Carson este o forta a naturii, aceasta reusind sa se impuna in muzica, film, televiziune si filantropie. Artista a acumulat peste 1 miliard de stream-uri, peste 2 miliarde vizualizari la videoclipurile sale, debutand pe primul loc in Billboard Hot 200. Sofia are 2 albume certificate cu discul de aur si 4 single-uri certificate cu discul de aur. Totodata, aceasta a jucat in Feel…

Citeste continuarea Aici

You might also like