Solistul de muzica populara Mihai Constandache face cozonaci si pentru Revelion

Fostul concurent de la Chefi la cutite si solist de muzica populara a crezut ca a facut cozonaci doar pentru Craciun, insa s-a inselat amarnic. Pentru ca Mihai Constandache este recunoscut pentru produsele autentice pe care le face si a fost solicitat sa faca inca 200 de bucati de cozonaci de casa, naturali, cu nuca, cacao si rahat.
Solitul de muzica populara imbina pasiunea pentru gatit cu cea pentru arta. Asa ca atunci cand nu are concerte, iar din cauza covidului acestea au cam lipsit, face cozonaci la Pisica albasta din Braila.

cozonaci mihai constandache – pisica albastra

Solistul ne-a povestit ca a muncit mult la produsele lui inainte de Craciun si i-a vandut pe toti, nici nu i-a ramas si pentru el si ajutoarele lui. Asa ca a crezut ca dupa Craciun nu va mai avea comenzi, insa s-a inselat. Pentru ca are in continuare comenzi primind astfel 200 de comenzi de cozonaci. Si astfel timpul pe care il credea liber si ca putea sa plece pe undeva sa se relaxeze s-a transformat in munca pentru cozonaci pufosi cu gust special. El fiind expert crede ca si de data aceasta au iesit niste produse extraordinare, pufoase si foarte buni si de aceea a fost solicitat pentru inca o runda de…

Citeste continuarea Aici

You might also like