Sore şi Emma de la ZU, copleşite de emoţie pe scena Te cunosc de undeva! Juraţii şi prezentatorii, în lacrimi după momentul lor: „Am uitat să mai respir!”

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1 este una cu o încărcătură emoţională deosebită pentru Sore şi Emma de la ZU. Celor două, ruleta le-a adus o piesă de suflet a uneia dintre cele mai iubite cântăreţe de pop rock din România – Laura Stoica, „Un actor grăbit!”, iar emoţiile le-au cuprins încă de la antrenamente.

„Ea este idolul meu în muzică! Îmi place mult piesa şi textul mă emoţionează teribil!”, a dezvăluit Emma la repetiţii, în vreme ce Sore a completat: „Nu se poate abţine din plâns. Şi la repetiţii, am dat 4 duble, la fiecare dintre ele a plâns! E ceva cu piesa asta, trecând peste povestea pe care o ştim cu toţii, are melodia asta o vibraţie atipică!”, a dezvăluit Sore, la repetiţii. Culmea coincidenţelor, ziua de repetiţii a coincis chiar cu ziua de naştere a regretatei artiste.

Transformare Laura Stoica

 

Momentul fetelor pe scena Te cunosc de undeva! a fost unul cu totul şi cu totul emoţionant pentru toţi cei aflaţi pe platou. Juraţii au ascultat piesa în picioare, cu ochii în lacrimi, la fel cum li s-a întâmplat şi concurenţilor de la canapea. „Am…

Citeste continuarea Aici

You might also like