Taylor Swift lansează albumul „Red (Taylor’s Version)”

Taylor Swift a dezvăluit pe 12 noiembrie, mult anticipatul său album reînregistrat, „Red (Taylor’s Version)”. Dacă pe albumul original, lansat în 2012, sunt incluse 22 piese (incluzându-le pe cele de pe varianta deluxe a albumului), artista și-a surprins încă o dată fanii, iar noul album conține 30 de piese în total, printre care și piese în colaborare cu Chris Stapleton și Phoebe Bridgers, precum și un nou cântec cu Ed Sheeran.
Presa de specialitate, precum Rolling Stone, Independent si the Guardian, a lăudat albumul ca fiind mai profund și mai ambițios față de albumul original, devenind noul manifest mega-pop al artistei. „Aceasta este prima dată când veți putea asculta toate cele 30 de piese care trebuiau să fie incluse pe albumul inițial. Și hei, una dintre ele are chiar 10 minute (All Too Well)”, a spus Taylor.
Ascultă materialul aici: https://umusic.lnk.to/RedTaylorSVersionPR
„All Too Well” a fost și sursa de inspirație din spatele filmului de scurt metraj, care va fi lansat sâmbătă, 13 noiembrie, la ora 02:00 (ora României). Acest film face parte din campania de promovare a noului album și a fost regizat chiar de Taylor…

Citeste continuarea Aici

You might also like