Tobi Ibitoye si sotia sa Antonia au devenit parinti pentru a doua oara. Armonia din viata artistului se traduce in calmul Ariei, noua fetita a cuplului

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor la „Vocea României”, în 2015, în prezent artist al caselor de discuri Roton și Hahaha Production, și soția sa Antonia au devenit părinți pentru a doua oară. Fiica celor doi, Aria Asèdá, a venit pe lume miercuri, 5 ianuarie 2022. Atât mama, cât și fetița Aria, cu o greutate de 4,2 kilograme, sunt perfect sănătoase.

Încântați de venirea pe lume a Ariei nu sunt doar părinții, ci și surioara acesteia, Arin, în vârstă de 3 ani. Conexiunea dintre cele două surori este deja puternică, după cum a povestit Antonia. Aceasta a precizat că micuța Aria devenea agitată, încă din burtică, atunci când auzea vocea surioarei ei Arin.

„A fost o sarcină ușoară și fără probleme. Asta mi-a permis să fiu la fel de activă ca înainte și să mă pot ocupa și de Arin, fetița cea mare, iar timpul a trecut uimitor de repede. Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă, mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn”, a spus Antonia.

Viața lui Tobi este despre armonie, iar acest lucru se…

Citeste continuarea Aici

You might also like