Vlad Avarvari lansează un interviu-podcast alături de Maia Morgenstern

După ce anul trecut jurnalistul a lansat seria de interviuri intitulată „Cele mai de succes femei din România” și a filmat interviurile cu Andreea Esca și Neti Sandu, acum acesta revine cu forțe proaspete. Noul interviu este cu marea actriță Maia Morgenstern.

 

Aceste interviuri sunt postate exclusiv pe platforma site-ului ideaman.ro, pe care Vlad l-a lansat în pandemie, în aprilie 2020.

De atunci și până acum, publicația s-a remarcat prin interviuri cu personalități din diferite domenii, cum ar fi sport, muzică, televiziune, teatru sau artă.

Interviul cu Maia Morgenstern vorbește despre perioada copilăriei, de ce a ales să se facă actriță, despre familia ei, controversele aduse de rolul Fecioarei Maria din „Patimile lui Hristos” și ajunge până la întrebări inedite cu Maia, așa cum nu ați m-ai auzit-o până acum.

Interviul cu Maia a fost filmat într-o locație superbă, de vis, în inima Bucureștiului, la Suter Palace, chiar în camera unde au fost cazați Beyonce și Enrique Iglesias.

„Pentru o așa mare actriță, precum este doamna Maia Morgenstern, nici nu puteam să nu mă gândesc la o locație exclusivistă, așa că am ales…

Citeste continuarea Aici

You might also like