Vocea – Jurnal de poveste. Cosmin Seleși: „Avea o însemnătate aparte, era ceva extrem de personal…”

Vocile pe care le auzim ne definesc în viață, ne ajută să ne descoperim, ne dau încredere sau, pur și simplu, reușesc să ne mângâie și liniștească. Antrenorii de la Vocea României, alături de Pavel Bartoș, au deschis provocarea poveștilor cu cele mai importante voci din viețile lor și, acum, prieteni ai emisiunii ne dezvăluie cine sunt persoanele din spatele vocilor care contează pentru ei în Vocea – Jurnal de poveste.

 

În această săptămână, Cosmin Seleși, prezentatorul Batem Palma? – emisiunea în care oameni obișnuiți își pot testa norocul pentru a vedea dacă vor câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă… una extrem de mică, ne povestește care este VOCEA din viața lui care l-a marcat de-a lungul timpului.

 

„Vocea care m-a ajutat în carieră este cea a doamnei Olga Tudorache, în clasa căreia am terminat la Facultate. Ea nu mă striga Cosmin sau Seleși… ci Zalău, de fiecare dată J! Mi-a dat încrederea de care aveam nevoie să văd că un om ca ea mă striga așa! Avea o însemnătate aparte, era ceva extrem de personal…”, spune Cosmin Seleși.

 

Cât de mult a contat pentru Cosmin felul în care doamna Olga…

Citeste continuarea Aici

You might also like