Vocea – Jurnal de poveste. Denis Hanganu: „El a fost cel care m-a sfătuit, îndrumat și mi-a oferit reperele corecte pentru a deveni actorul de astăzi”

Își pun amprenta pe ei și ajung să-i definească, îi inspiră și îi ridică din momentele cele mai grele. Pe unele le-au auzit în copilărie, altele le-au descoperit la maturitate – sunt vocile celor mai importanți oameni. Pavel Bartoș și antrenorii Vocea României au deschis seria de mesaje emoționante despre cele mai pregnante voci din viețile lor. O mulțime de alte vedete au acceptat să-și deschidă sufletul în Vocea – Jurnal de poveste.

 

În această săptămână, Denis Hanganu, actorul care-l joacă pe Tudor Achim, personajul principal din serialul Clanul, dezvăluie în premieră cine este actorul celebru care i-a marcat viața profesională și a cărui voce i-a rămas și acum în minte.

 

„Vocea ce mi-a rămas și acum în minte la fel de pregnant și care mi-a călăuzit primii pași în lumea teatrului e cea a lui Adrian Titieni. El a fost cel care m-a sfătuit, îndrumat și mi-a oferit reperele corecte pentru a deveni actorul de astăzi și nu pot decât să fiu recunoscător pentru tot ce am învățat de la el de-a lungul anilor. Este un actor, un profesor dar mai ales un om extraordinar pe care am avut bucuria să-l întâlnesc și de la…

Citeste continuarea Aici

You might also like