wrs a lansat noul single – „Me Flipa” – o recapitulare a tuturor momentelor importante din vara aceasta

wrs, unul dintre artiștii care au reușit vara aceasta să îmbine perfect programul aglomerat al concertelor de peste tot din lume cu sesiunile și orele petrecute în studio, lansează astăzi „Me Flipa”. Spania, Polonia, Malta, Grecia, Olanda, Israel și România sunt doar câteva dintre țările care l-au găzduit anul acesta pe wrs în maratonul de concerte avute. „Me Flipa” reprezintă acea piesă care îți dă o stare de bine, care te poartă peste tot prin amintirile avute vara aceasta, oferindu-ți senzația unei libertăți de care mulți dintre noi avem nevoie.
„Ideea piesei a venit in timp ce mă plimbam prin Barcelona, gândindu-mă la cat de recunoscător sunt pentru tot ceea ce mi se întâmpla. Iar videoclipul, sper eu, sa transmită exact acest lucru, fiind un recap al tuturor momentelor frumoase din aceasta vara, inclusiv din Barcelona, din arhiva personala. Enjoy it!” ne spune wrs.
Piesa a fost scrisă de către wrs, alături de florianrus, Alex Ghinea (911) și Costel Dominteanu, producția fiind realizată de Costel Dominteanu. Videoclipul piesei a fost realizat de wrs si bazat pe arhiva personala a acestuia, ne prezintă cele mai importante…

Citeste continuarea Aici

You might also like