Years & Years lansează noul album, intitulat „Night Call”

„Night Call” poate fi considerat cel mai autentic album Years & Years de până acum. Cuprinzând 11 track-uri dance inspirate din experiențele de viață ale lui Olly Alexander din ultimii ani, albumul are doar câteva cântece despre durerea de inimă, iar baladele tradiționale sunt estompate. În schimb, albumul transmite o energie care se învârte în jurul psiho-sexualității. Acest material discografic încurajează acceptarea submisiunii și schimbul de roluri pentru recâștigarea puterii.
Olly a declarat că toate indicile referitoare la mesajele albumului se află chiar în coperta iconică, în care sirena a fost folosită drept muză: ”Am vrut să mă identific cu această creatură frumoasă care hipnotizează bărbații și îi apropie de moarte, căutând dragostea, sau un iubit, care sunt intangibile. Multe dintre piese sunt inspirate din colaje de amintiri despre aventuri sau bărbați pe care i-am întâlnit.”

Asculta materialul: https://umusic.lnk.to/NightCallPR

Scris pe parcusul a șase luni, ”Night Call” îl surprinde pe Olly Alexander folosindu-și platformele pentru a sifda granițele mainstream ale celebrității. Inspirat de artiști…

Citeste continuarea Aici

You might also like