Zoe Wees a lansat piesa „Daddy’s Eyes”

Zoe Wees a lansat piesa „Daddy’s Eyes”. Aproape un sfert dintre copiii care cresc astăzi în Marea Britanie sunt îngrijiți în unități familiale monoparentale. Multe dintre acele familii despărțite complet de unul dintre acești părinți vor găsi astăzi noul single al lui Zoe Wees, Daddy’s Eyes, un moment rar în care a fost scrisă o melodie pentru a descrie astfel de emoții provocatoare într-un moment atât de crucial în creșterea lor.

Vorbind despre semnificația melodiei, Zoe a explicat: „Tatăl meu nu a fost niciodată acolo pentru mine și mama mea. L-am întâlnit o dată în viața mea și mi-am dat seama că ochii mei arată exact ca ai lui. Nu vreau să plâng. Nu am nevoie de tine, tată!”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DaddysEyesPR

Zoe Wees are talentul de a face poveștile ei complexe și emoționante să pară universale. Vezi single-urile ei recente „Third Wheel” și „Lonely” pentru dovada unei astfel de relații. Single-ul ei de debut ,„Control”, a strâns 1,1 miliarde de stream-uri și a devenit un hit la nivel mondial. A intrat în top 20 la radioul pop din SUA. „Girls Like Us”, single-ul următor al lui Wees,…

Citeste continuarea Aici

You might also like