5 semne că bateria mașinii trebuie încărcată sau înlocuită

Bateriile mașinilor noastre lucrează mai mult ca niciodată. De fapt, vehiculele moderne au peste 200 de unități de control electronic și toate acestea solicită din ce în ce mai mult un acumulator auto, chiar și atunci când mașina este parcată.

 

De asemenea, obiceiurile noastre de conducere s-au schimbat. Este mai rapid să conduceți decât să mergeți pe jos până la magazinul local și, de fiecare dată când ne folosim autovehiculele pentru călătorii scurte ca aceasta, luăm mai multă încărcătură de la baterie decât punem înapoi.

 

Dacă mai adăugăm faptul că temperaturile extreme pot face ravagii cu bateria, că lipsa de întreținere a unui acumulator auto poate duce la o durată de viață mai scurtă și că, oricum, bateriile pierd automat o parte din încărcătură în timp, nu este de mirare că defecțiunile bateriei sunt recunoscute ca fiind cauza numărul unu a defecțiunilor.

 

Așadar, ce puteți face pentru a evita scenariul neplăcut și potențial costisitor al unei baterii descărcate, în special pe măsură ce se apropie nopțile reci și întunecate? Ei bine, am întocmit o listă cu semne cheie care indică faptul că este…

Citeste continuarea Aici

You might also like