Tot ce trebuie să știi despre dale și montarea lor

Accesibile, ușor de montat și rezistente, așa am putea descrie în câteva cuvinte dalele. Acestea sunt destinate amplasării în parcuri, grădini, curți, complexe rezidențiale și diverse alte terenuri, în vederea amenajării de trotuare, poteci sau alei. Iată ce trebuie să știi despre dale și montarea lor.

Ce tipuri de dale/pavele există

În magazine, cât și pe site-urile cu materiale de construcții vei putea găsi mai multe tipuri de dale sau pavele din care să le alegi pe cele mai potrivite, în funcție de culoare, dimensiuni, preț și materialele din care au fost fabricate. Tot acolo vei găsi și borduri pavaj, pentru proiectul tău.

Pavelele pot fi din piatră decorativă, piatră compozită, beton armat, cauciuc, linoleum, PVC, granit sau chiar lemn, materiale care pot influența destul de mult costurile, cât și utilitatea lor. Printre cele mai cumpărate, dar și rezistente, se numără dalele din beton sau cele din cauciuc.

Care sunt materialele necesare

Înainte de a începe procesul propriu zis de montare a dalelor, ai nevoie de câteva unelte care să te ajute să desfășori procesul cât mai ușor, rapid și corect. Printre acestea putem…

Citeste continuarea Aici

You might also like