Accident grav! O femeie a scăpat ca prin minune dintr-un Logan strivit între două TIR-uri

Un eveniment nefericit a putut fi evitat joi după-amiaza pe centura din Craiova. O femeie a scăpat ca prin minune dintr-un Logan strivit între două TIR-uri. IPJ Dolj transmite că polițiștii au fost sesizați şi au mers de urgență la fața locului.

Incident fără precedent în România! O femeie a scăpat ca prin minune dintr-un Logan strivit între două TIR-uri

Astfel, miercuri după-amiaza, un eveniment tragic a putut fi evitat pe centura din Craiova. Mai exact, pe DN 65F a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un automobil Logan și două tiruri.

Aşadar, loganul condus de către o femeie a fost spulberat din spate de un TIR. Astfel, din cauza impactului, mașina a fost strivită complet. De asemenea, mașina femei a fost strivită și în partea din față, după ce a fost proiectată într-un alt tir.

Însă, din fericire, femeia a supraviețuit ca prin miracol, informează Antena 3. IPJ Dolj anunță că polițiștii au fost sesizați cu privire la un accident pe Centura de Nord din Craiova, precizând că aceștia au ajuns de urgență la fața locului. Poliţistii au constatat că un TIR condus de un bărbat ucrainian a intrat în coliziune…

Citeste continuarea Aici

You might also like