Alimentele prăjite, extrem de periculoase!

Cui nu-i plac cartofii prăjiți sau gogoșelele rumenite?

Sațietatea oferită este de lungă durată, iar gustul lor este delicios. Astfel, în ciuda aromelor și texturii crocante, mâncarea obținută prin prăjire ar trebui evitată cât de des posibil. În plus, substanțele chimice din uleiul prăjit cauzează creșterea colesterolului.

De asemenea, nimic nu se compară cu o porție de aripioare prăjite, super crocante cu cartofi prăjiți cu maioneză și ketchup, alături de câteva gogoșele pufoase cu extra sirop de ciocolată și caramel. Altfel spus, ne place aproape tot ce este gătit în tigaie. Prăjirea alimentelor este ușor și rapid de realizat, iar gustul încântă cei mai mulţi oamenii.

În pofida aromelor obținute după prăjire, puține persoane știu ce impact negativ are uleiul prăjit asupra organismului uman. Mihaela Bilic, moderatoarea emisiunii „Doctor de bine”, a detaliat cum pot afecta compușii chimici din uleiul prăjit starea noastră de sănătate, însă și cum trebuie să procedăm dacă nu vrem să renunțăm definitiv la tigaie.

Uleiul prăjit cauzează creșterea colesterolului

Astfel că , indiferent de uleiul pe care alegem…

Citeste continuarea Aici

You might also like