Aproape două milioane de români s-ar putea bucura de ridicarea restricţiilor din Marea Britanie

Peste două zile, Marea Britanie ridică toate restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, iar aproape două milioane de români s-ar putea bucura de ele. Dealtfel, anunțul a fost făcut de premierul Boris Johnson şi intră în vigoare din data de 24 februarie 2022.

Astfel, locuitorii din Marea Britanie, dar și cei care ajung în țară în următoarea perioadă primesc o veste bună. Premierul Boris Johnson anunță că toate restricțiile anti-covid vor fi ridicate începând cu ziua de joi. Astfel, aproape două milioane de români scapă de restricții dintr-un foc.

Mai mult, Boris Johnson a mai precizat și că autoizolarea persoanelor testate pozitiv va fi de asemenea elimintă. Premierul a mai menţionat că de la 1 aprilie, furnizarea de teste rapide gratuite va fi direcţionată către anumite categorii de populaţie, conform BBC.

În contextul socio-financiar, premierul a mai adăugat că va fi eliminată în această săptămână și taxa de izolare în valoare de 500 de lire sterline pentru persoanele cu venituri reduse. El a mai subliniat faptul că virusul nu va dispărea brusc însă acest pas este unul spre normalitate.

În opinia sa,…

Citeste continuarea Aici

You might also like