Arabia Saudită finanțează un test cu un medicament care ar putea stimula longevitatea

Arabia Saudită, regatul petrolier, suferă, în prezent, de bolile degenerative ale unei vieţi prea îndestulate. Astfel, populaţia ţării îmbătrâneşte într-un ritm mai accelerat decât în alte părţi ale lumii. Drept urmare, şi-a propus să cheltuiască nu mai puţin de 1 miliard de dolari pe an, pentru descoperirea unor tratamente şi tehnologii care să încetinească îmbătrânirea.

În acest sens, oricine are mai mulți bani, decât poate să cheltuiască, încearcă în cele din urmă să vindece îmbătrânirea. Fondatorul Google, Larry Page, a încercat acest lucru. Jeff Bezos, la fel. Miliardari din domeniul tehnologiei ca Larry Ellison și Peter Thiel au încercat şi ei. Acum, Regatul Arabiei Saudite, care are cam la fel de mulți bani ca toți aceștia la un loc, va încerca, la rândul său, să cerceteze nemurirea.

Familia regală saudită a înființat o organizație non-profit numită Hevolution Foundation, care intenționează să cheltuiască până la 1 miliard de dolari pe an, pentru a sprijini cercetarea privind biologia îmbătrânirii și pentru a găsi modalități de a prelungi numărul de ani pe care oamenii îi trăiesc într-o stare…

Citeste continuarea Aici

You might also like