Au început din nou să crească numărul cazurilor de COVID-19 în România, iar autorităţile au început deja să se gândească la reintroducerea restricţiilor

Odată cu mărirea numărului de infectări zilnice cu coronavirus, românii se aşteaptă ca autorităţile vor reveni la restricţiile care au generat atâtea controverse de la debutul pandemiei. Un anunţ oficial a venit în acest sens de la Ministerul Sănătăţii.

În luna aceasta au început din nou să crească numărul cazurilor de COVID-19 în România, iar autorităţile au început deja să se gândească la reintroducerea restricţiilor.

Restricţii din nou în România, din cauza COVID-19?

în acest sens, Adrian Pistol, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, a subliniat că instituţia din care face parte nu are posibilitatea legală de a impune restricţii, însă a explicat că momentul în care se va ajunge la o ocupare a peste 70-75% din paturile de spital va duce probabil la măsuri restrictive din partea autorităţilor.

Întrebată dacă există o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de la care se vor reintroduce restricţiile, Adrian Pistol a replicat:

Astfel, „Întâi de toate, trebuie să precizez că nu mai lucrăm pe baza incidenţelor, lucrăm pe baza ratei de ocupare din spital.

Ca urmare, în momentul în care vom ajunge la…

Citeste continuarea Aici

You might also like