autocar Autocarul care a ars ca o torță în Bulgaria. Dintre cei 46 de morți, 11 erau din aceeași familie

 Vehiculul și pasagerii au fost surprinși de camerele de supraveghere, chiar înainte de plecarea din Turcia. Motivul care a dus la moartea a 46 de oameni nu este deocamdată cunoscut exact. Autocarul nu era înregistrat pentru călătorii internaționale, susţin oficialii nord-macedoneni.

Astfel, între timp, au apărut detalii despre victimele tragediei: printre ele, 11 membri ai aceleiași familii și doi frați de patru ani.

Numai şapte persoane au supravieţuit infernului din autocar. Bulgaria și Macedonia de Nord au declarat trei zile de doliu național.

De asemenea, au fost date publicității ultimele imagini cu autocarul nord-macedonean și pasagerii săi înainte de accident. Filmarea a fost făcută de o cameră de supraveghere a hotelului din Istanbul unde erau cazați turiștii, chiar în momentul plecării acestora. Vehiculul alb din imagine este cel care a luat foc. Niciunul dintre călători nu putea intui că doar câteva ore mai târziu, aveau să piară pe o autostradă din Bulgaria.

Cei 52 de pasageri, majoritatea etnici albanezi din Macedonia de Nord, au fost treziți în toiul nopții de un zgomot asurzitor: autocarul a izbit un parapet și imediat…

Citeste continuarea Aici

You might also like