Autostrada Sebeș-Turda a intrat în linie dreaptă.

Autostrada Sebeș-Turda (A10) dar și Autostrada Târgu Mureș au intrat în linie dreaptă.

Astfel, două dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră din Transilvania, aflate în execuție, au intrat pe ultima sută de metri și se apropie cu pași rapizi de deschiderea circulației în următoarele săptămâni, spune fostul ministrul al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Este vorba despre tronsonul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, respectiv sectorul Ungheni-Tg. Mureș din Autostrada A3 Transilvania.

„A fost așternut asfaltul final de uzură pe întreaga lungime a celor 2 tronsoane. Se execută în prezent ultimele lucrări pe partea de parapete, marcaje, garduri de protecție sau șanțuri.

Sectorul de aproape 10 km din apropierea Mun. Tg. Mureș este un exemplu de ”Așa da”. Construcția a început în iulie 2020 și va fi finalizată în mai puțin de un an și jumătate.

Pregătirea temeinică a proiectului coroborată cu un constructor serios ne arată că putem construi autostrăzi repede și bine și îmi doresc ca pe viitor să replicăm mult mai des aceste experiențe”, a afirmat Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

De asemenea,…

Citeste continuarea Aici

You might also like