BMW M prezintă în premieră mondială un nou concept de automobil expresiv

La ediţia din acest an  a expoziţiei Art Basel Miami Beach, BMW M GmbH prezintă în premieră mondială un nou concept de automobil expresiv.

Astfel că, BMW Concept XM înseamnă cel mai puternic automobil BMW M va fi cel mai puternic automobil fabricat vreodată de BMW în serie, cu startul producţiei programat la sfârşitul anului viitor.

De asemenea, în acelaşi timp, BMW Concept XM pune în centrul atenţiei aspectele remarcabile ale mărcii M. În plus, electrificarea stă la baza unei experienţe extraordinare de condus, care îi permite conducătorului să ruleze în linişte sau să se bucure de plăcerea înaltei performanţe în stil M.

Totodată, BMW Concept XM oferă o avanpremieră asupra noului design al părţii frontale pentru viitoarele modele BMW din clasa de lux. În plus, va prezenta publicului o abordare avangardistă şi distinctivă a designului modelului BMW X şi o formă complet nouă de lux şi o nouă experienţă a spaţiului interior.

În plus, modelul de serie – BMW XM – va fi construit de la sfârşitul anului 2022 la uzina BMW Group din Spartanburg, SUA, în ţara care este şi mai importantă piaţă pentru noul automobil de…

Citeste continuarea Aici

You might also like