Boala care ne omoară pe capete! Nici măcar nu o observăm.

O nouă boală face dezastru în lume. Aceasta reprezintă a treia cauză a decesurilor. O anumită categorie de oameni este mult mai predispusă să o dezvolte. Foarte grav este faptul că foarte mulți oameni nici nu își dau seama că suferă de ea. Tocmai, de aceea, este recomendat să se reacționeze urgent când se vor observa aceste simptome.

Boala care omoară pe capete! Nici măcar nu o observăm. Atenție mare la aceste simptome

Noua boală care omoară pe capete! Nici măcar nu o observăm. Atenție mărită la aceste simptome și interveniți de urgență pentru a o trata. Asta deoarece vorbim de o maladie care a ajuns a treia cauză de deces. România se confruntă și ea cu pericolul imens reprezentat de această nouă infecție.

Trebuie precizat încă de la început că este o boală subdiagnosticată  în țara noastră. Aceasta îi vizează, mai ales, pe cei care fumează, asta deoarece aceste persoane ignoră primele semne ale maladiei.  Este vorba de BPOC , care înseamnă obstrucţia căilor respiratorii. Concret, orice efort făcut de cel lovit de boală, îl lasă fără respiraţie. Pericolul este imens, mai ales că este mortală. Ea reprezintă a…

Citeste continuarea Aici

You might also like