Bombă despre certificatul verde! Anunțul făcut de Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, a vorbit despre certificatul verde în România, menţionând că nu s-a renunțat la ideea impunerii documentului la locul de muncă. De asemenea, ministrul a precizat în ce condiții se va aplica certificatul verde la serviciu.

Anunț despre certificatul verde. Răsturnare totală de situație. Ce se va modifica

Ministrul Sănătății, a vorbit, la Antena 3, despre certificatul verde și despre impunerea sa la locul de muncă.  În plus, oficialul a fost întrebat duminică seara dacă documentul va fi obligatoriu la serviciu, indiferent dacă este vorba despre sectorul privat sau public.

El a spus că părțile au progresat în ceea ce privește consensul și că se dorește ca certificatul verde să fie introdus la locul de muncă atunci când există justificare epidemiologică.

„Consensul a progresat, avem un feedback pozitiv şi cred că adoptarea unui certificat verde cu toate categoriile de eventualităţi – vaccinare, testare, trecere prin boală – este oportună.

Vrem ca el să fie introdus atunci când există justificare epidemiologică, când e raţional, şi să renunţăm la el când nu mai e cazul. Asta e…

Citeste continuarea Aici

You might also like