Brad Pitt spune că suferă de prosopagnosie, o afecțiune rară care provoacă o tulburare cognitivă a percepției fețelor

Celebrul actor american Brad Pit se confruntă cu o mare problemă și se plânge că nimeni nu-l crede că de fapt suferă de o afecțiune. El a spus totul într-un interviu recent, dar nu este pentru prima dată când a vorbit despre această boală.

În vârstă de 58 de ani, celebrul actor a recunoscut recent într-un interviu acordat revistei GQ că el crede că suferă de prosopagnosie, o tulburare rară care îi face pe oameni să nu recunoască fețele.

Cu toate acestea, Pitt nu a fost niciodată diagnosticat oficial. Tulburarea este de obicei prezentă la naștere și îi va afecta pe cei care suferă de această afecțiune pentru cea mai mare parte a vieții lor, potrivit NHS.

Brad Pitt se plânge că nu este crezut de nimeni

Actorul din „Once Upon a Time in Hollywood” a declarat pentru GQ că îi este greu să recunoască oamenii și se teme că tulburarea sa a făcut ca oamenii să îl vadă ca fiind „distant, inaccesibil, absorbit de sine”, potrivit articolului.

Astfel, „Nimeni nu mă crede! Vreau să mă întâlnesc cu el”, i-a spus el lui Ottessa Moshfegh când aceasta i-a dezvăluit că soțul ei crede că are aceeași afecțiune.

Nu este prima…

Citeste continuarea Aici

You might also like