#CalvinKlein – Limbajul corpului în stilul tău

Când vine vorba despre limbajul corpului, oamenii se gândesc adesea la mesaje subliminale, dar de multe ori alegerea unui anumit tip de îmbrăcăminte poate defini pe cineva. Discutăm adesea despre a lăsa „îmbrăcămintea să vorbească”, dar în acest sezon suntem pe cale să mai urcăm un nivel.

Descoperă colecția Toamna Iarna 2021 și exprimă-ți limbajul corpului cu mai multe stiluri care te definesc. În acest sezon, #MyCalvins înseamnă să arăți bine, să te simți bine și să trimiți un mesaj: Îți asumi asta.

Nu îți impune limite în stilul pe care îl abordezi, fii versatil, exprimă-ți personalitatea și vorbește prin hainele tale J. Alegerile din garderoba ta comunică adesea mult despre atitudinea și personalitatea ta, fac parte din cine ești și ce mesaj vrei să trimiți.

În centrul stilului tău, anul acesta misiunea #MyCalvins este să te ajute să te exprimi autentic, cu fiecare pas și fiecare mișcare pe care le faci. Ca încrederea în sine să treacă la următorul nivel, abordează un mix de pattern-uri și look-uri, și permite ca materialul extrem de confortabil să aibă un limbaj propriu.

Alege un design jazzy, alege unul…

Citeste continuarea Aici

You might also like