Care este cantitatea de lapte pe care ar trebui să o bem într-o zi?

Oamenii sunt încurajați încă din copilărie să bea cel puțin două pahare de lapte, în fiecare zi, pentru sănătatea generală. Însă au existat și voci care au contestat beneficiile laptelui, pe motiv că nu este cea mai bună opțiune pentru sănătatea intestinală. Astfel, departamentul de Agricultură al Statelor Unite nu spune câte pahare de lapte ar trebui să bea o persoană pe zi.

Ce cantitate de lapte ar trebui să bem într-o zi?

Aceasta se concentrează pe cât de multe produse lactate care ar trebui consumate. Astfel, o persoană adultă, care mănâncă cele 2.000 de calorii recomandate zilnic, ar trebui să bea trei căni de lapte, potrivit Tastingtable.

La ce ajută laptele?

Lactatele sunt produse alimentare făcute din lapte de vacă, de oaie sau de capră: brânză, iaurt, înghețată și unt. Toate aceste produse lactate includ nutrienți importanți necesari organismului. Proteinele, calciul, vitamina B12 și vitamina D se găsesc în produsele lactate. Laptele nu ajută doar la întărirea oaselor, ci și la reconstrucția și repararea țesutului muscular, la construirea și la menținerea dinților puternici, precum și la menținerea…

Citeste continuarea Aici

You might also like