Care este noul sistem de parcare în Bucureşti şi care sunt tarifele pe care şoferii vor fi nevoiţi să le plătească

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu (PNL), a explicat, joi seară, care este noul sistem de parcare în Bucureşti şi care sunt tarifele pe care şoferii vor fi nevoiţi să le plătească pentru a parca maşina în siguranţă. Potrivit oficialului, până anul viitor, în zona centrală a Capitalei vor fi construite 30.000 de noi locuri de parcare.

Stelian Bujduveanu a declarat că sunt tarife diferenţiate pentru parcările de reşedinţă, administrate de primăriile de Sector şi locurile de parcare administrate de Primăria Generală Bucureşti.

Astfel, ”În Municipiul Bucureşti există două tipuri de locuri de parcare, cele de reşedinţă atribuite de primăriile de sectoare, la tarife de 400-600 de lei şi vorbim de locurile de parcare care sunt administrare de Primăria Municipiului Bucureşti, acele locuri de parcare trasate cu albastru. Noi nu ne atingem sub nicio formă de locurile de parcare de reşedinţă pe care cetăţenii le au şi le vor utiliza în continuare, an de an, la tarifele la care le-au preluat de la primăriile de Sector”, a declarat viceprimarul.

Bujduveanu a precizat că riveranii vor plăti un tarif preferenţial de 1,6 lei…

Citeste continuarea Aici

You might also like