Care sunt alimentele de post care stimulează sistemul imunitar și nu îngrașă deloc

În această perioadă, toată lumea care ține Postul Paștelui trebuie să aibă în vedere o serie de alimente, care pe lângă că sunt extrem de sănătoase, sunt și sățioase și nu îngrașă deloc. Ele au un gust bun și suplinesc, în acelaşi timp, lipsa de proteină animală. Există însă un anumit produs care înlătură oboseala specifică perioadei, care previne anemia şi stimulează sistemul imunitar.

În perioada Postului Paştelui există numeroase semne de întrebare legate de alimentele care pot fi mâncate fără a avea stresul kilogramelor în plus. Avem o listă întreagă de produse care sunt sănătoase, bogate în nutrienţi și care nu îngrașă deloc, cum ar fi:

-quinoa, care seamănă cu orezul. Pe lângă conţinutul de proteine calitative, este şi o sursă importantă de calciu, pe care îl luam în mod majoritar din produse lactate. Ceea ce nu mulţi ştiu este că în quinoa cantitatea de calciu este mai mare decât în greutatea echivalentă de lapte.

-O altă sursă de proteine vegetale o constituie ciupercile. Ele au un conţinut redus de calorii şi sunt pline de nutrienţi care ne ajută să avem o sănătate optimă.

-Fasolea este…

Citeste continuarea Aici

You might also like