Care sunt cele mai bune implanturi dentare disponibile?

Implantul dentar înlocuiește rădăcina dintelui pierdut. El este realizat din materiale durabile, 100%  biocompatibile cu organismul uman și este recomandat la toate categoriile de vârstă, de la 18 ani până la vârste înaintate.

 

Implanturile dentare reprezintă cea mai bună metodă de a înlocui un dinte pierdut. Acestea sunt cu atât mai utile cu cât problema dentară este mai gravă. Astfel, atunci când este vorba de lipsa mai multor dinți, implantul este o procedură net superioară protezei.

 

Alege o clinică specializată

Reușita unei proceduri depinde foarte mult atât de materialele folosite, cât și de îndemânarea specialiștilor. Atunci când cauți implanturi dentare ia în considerare aceste două aspecte. Clinica Dental Premier îți pune la dispoziție o serie de proceduri revoluționare în materie de implantologie. În plus, medicii specialiști în chirurgie dento-alveolară sunt printre cei mai buni din București. Ei au studiat implantologia în ţară şi străinatate și participă în mod constant la cele mai prestigioase cursuri internaționale.

 

Este esențial ca specialiștii să aibă atât experiența necesară, cât și cunoștințe aprofundate în domeniu. Fiind un domeniu dinamic, în continuă schimbare, medicii stomatologi trebuie să fie tot timpul la curent cu cele mai noi tehnici și metode. Acest lucru se face prin participarea constantă la cursuri de perfecționare, simpozioane, workshop-uri. Experiența clinică este obținută prin inserarea cu succes a mii de implanturi dentare și prin variate tipuri de operații de pregătire a terenului osos în vederea aplicării de implanturi.

Tipuri de implanturi

În funcție de problema pe care o ai, cât și de starea de sănătate orală, poți opta pentru mai multe tipuri de implanturi. Specialiștii în chirurgie orală și implantologie din cadrul clinicii Dental Premier utilizează în cazul restaurărilor dentare cu implant următoarele tipuri de implanturi rapide cu încărcare imediată:

 

  1. Implant INNO – Aceasta este o tehnologie produsă în Coreea de Sud, la un preț mediu față de celelalte sisteme existente pe piață. Ea are avantajul faptului că integrarea în os este mai rapidă datorită suprafeței care este special tratată. Cu 20 de ani de cercetare în spate, această tehnologie are scopul de a crea o restaurare estetică din punct de vedere gingival. Considerat unul dintre cele mai eficiente implanturi dentare, INNO este proiectat pentru diverse cazuri, precum extracția dinților, plasarea imediată a implanturilor și ajustarea adâncimii plasării.

 

  1. Implant Bredent – Implantul produs în Germania oferă garanția unui tratament de calitate superioară, care poate fi utilizat atât pentru restaurarea unui dinte, cât și a unei arcade dentare întregi. Structura specială a suprafeței implantului contribuie la creșterea stabilității dintelui artificial. Datorită faptului că se integrează rapid în os și este foarte rezistent în timp, acest implant este potrivit atât pentru cazurile în care lipsește un singur dinte, cât și pentru cele care presupun multe goluri în dantură.

 

  1. Implant Megagen – Compania Megagen a introdus conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread, cu ajutorul cărora acest tip de implant poate fi o soluţie optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care este inserat. Spirele special Knife Thread asigură atât protecţia osului cortical, cât şi posibilitatea ataşării unei coroane dentare fixe în aceeaşi sedinţă cu inserarea implantului, micşorând astfel timpul tratamentului.

 

  1. Implant Nobel Biocare – Fiecare implant Nobel este realizat din titan pur de gradul 4. Metalul este lucrat la rece la crearea implantului, rezultând un produs stabil şi impresionant de rezistent. Datorită calitaţii superioare a unui implant dentar Nobel, medicii implantologi din întreaga lume recomanda utilizarea acestora pentru cazuri complexe. Implanturile din titan sunt tratate la suprafata cu TiUnite, un mecanism care mareşte suprafaţa implantului. Această caracteristică unică ajută la osteointegrarea rapidă a implantului. Astfel, implantul dentar Nobel poate fi utilizat cu uşurinţă în cazul pacienţilor care suferă de pierdere osoasă.Implanturile dentare versatile precum cele de la Inno, Bredent, Megagen si Nobel Biocare permit realizarea mai multor acțiuni în același timp: extracția dentară, dar și inserarea implantului dentar. Această tehnologie este foarte modernă, orientată către reducerea pierderilor osoase și conservarea țesuturilor din jurul implantului.

 

In plus, pentru a accelera procesul de vindecare și osteointegrare, se utilizeaza tehnologia PRGF Endoret cu plasma bogată în factori de creștere din sângele pacientului.

 

Costuri

Clinica Dental Premier vine în întâmpinarea ta cu oferte avantajoase care îți facilitează accesul la un tratament de calitate. Poți beneficia de reduceri în funcție de tipul implantului ales. În plus, beneficiile unui implant se iau în considerare și pe termen lung. Este o investiție de care vei beneficia timp de foarte mulți ani și care îți va readuce confortul și siguranța în viață.

You might also like