Care sunt companiile auto premiate la Gala Capital?

În România, industria auto este unul dintre principalele motoare ale economiei. Cei mai importanți jucători din industrie, conform datelor Capital analizate de la Registrul Comerțului și metodologiei Top 300 Companii din România, au fost Dacia Renault, Ford și grupul Daimler.

Astfel, premiile au fost înmânate de Florin Spătaru, ministrul Economiei:

În afirmaţiile sale, „Pe această scenă au venit jucătorii mari din industrie. Îl salut pe dl. Vuza care spunea că industria chimică este la cote foarte înalte și cred că ar trbeui să apreciem industria României. Când avem crize suprapuse, criza energetică, industria României funcționează. Nu vă imaginați cât de greu este.

Dacă ceva sigură sustenabilitatea României, asta este industria. Sper ca producătorii de energie și cei din banking să sprijine toate proiectele de dezvoltare industrială a României. Industria auto susține într-o mare proporție PIB-ul României și că este cea care vine și propune proiecte noi. Discutăm despre inudstria orizontală, noi lanțuri de producție și modele care pot reprezenta standarde europene pentru Piața Unică.

Trebuie să sprijinim industria auto…

Citeste continuarea Aici

You might also like