Care sunt planurile companiei Honda în dezvoltarea gamei electrice?

Compania auto Honda și producătorul sud-coreean de baterii LG Energy Solution vor investi 4,4 miliarde de dolari pentru a construi baterii litiu-ion în SUA pentru vehicule electrice marca Honda și Acura.

În contextul electric, această mișcare, anunțată într-un comunicat de presă, va înființa o fabrică de baterii în joint venture cu o capacitate anuală de aproximativ 40 gigawați oră de baterii litiu-ion tip pungă.

Iar pachetele de alimentare vor fi furnizate exclusiv celor de la Honda în America de Nord, deși LG Energy Solution și Honda au spus că locația uzinei nu a fost încă finalizată.

Construcția este programată să înceapă la începutul anului 2023, iar producția de masă să înceapă până la sfârșitul lui 2025.

În planurile de viitor, această creștere vine pe măsură ce Honda intenționează să construiască aproximativ 800.000 de vehicule electrice în America de Nord până în 2030. Până la acel moment, producția de vehicule electrice ar trebui să reprezinte 40 până la 50% din producția totală a companiei în America de Nord, subliniind nevoia Honda de a crește producția de baterii.

Un partneriat necesar

În contextul…

Citeste continuarea Aici

You might also like