Care sunt schimbările Caselor de Pensii?

Violeta Alexandru fostul ministru al Muncii anunță că în curând, Parlamentul va adopta proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card vor putea opta pentru primirea talonului mov în format electronic.

Mai exact, pensionarii nu vor mai nevoiți să stea acasă pentru a aștepta talonul de pensie

„Am trecut și de Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Îmi e drag să văd lucrurile mișcându-se. Mai este puțin și se adoptă în Parlament proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card vor putea opta pentru primirea talonului mov în format electronic. Nu mai trebuie să le facă poștașul program de stat în casă pentru primirea talonului”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Totodată, aceasta a mai subliniat faptul că, treptat lucrurile se schimbă, iar reformele mari care urmează să fie făcute în următoarea perioadă sunt lucruri concrete pentru toți românii.

Violeta Alexandru anunță marile reforme

Fostul ministru a mai adăugat că în cursul zilei de miercuri a primit și Raport de adoptare la Comisia de muncă, urmând ca votul final să fie dat în plenul Camerei Deputaților. Violeta Alexandru susține că PSD ar…

Citeste continuarea Aici

You might also like