Carlos Tavares nu se aşteaptă la îmbunătăţiri în lanţul de aprovizionare cu semiconductori înainte de anul viitor

Directorul general al producătorului auto Stellantis, Carlos Tavares, a vorbit despre criza semiconductorilor și a anunțat cât timp va mai dura aceasta. CEO-ul a spus că impactul invadării Ucrainei de către Rusia a fost până acum ”foarte, foarte marginal” asupra veniturilor grupului.

În contextul auto, directorul general al producătorului auto Stellantis, Carlos Tavares, nu se aşteaptă la îmbunătăţiri în lanţul de aprovizionare cu semiconductori înainte de anul viitor, transmite Reuters.

În viziunea sa, ”Livrarea de semiconductori este încă foarte restrânsă, situaţia este foarte asemănătoare cu cea din 2021. Aş spune că 2022 nu va aduce o îmbunătăţire majoră”, a declarat Tavares vineri, la un eveniment la Como, pentru promovarea noului vehicul utilitar sport (SUV) al Alfa Romeo, Tonale.

Despre producţia companiei, el a adăugat, însă, că previziunile incluse în rezultatele financiare publicate recent de producătorul auto au fost ”conservatoare” şi vor rămâne neschimbate.

Concret, Tavares a spus că principala diferenţă faţă de anul trecut este că numărul furnizorilor cu probleme este acum mai mic, mulţi având un…

Citeste continuarea Aici

You might also like